سیستم تهویه رستوران از مهم ترین وسایل مورد نیاز برای راه اندازی یک رستوران و یا مرکز تهیه غذای صنعتی محسوب می شود سییتم تهویه آن است که شامل انواع هواکش صنعتی رستوران یا هواکش فست فود یا هواکش آشپزخانه باشد.
واقعیت این است که وظیفه اصلی سیستم تهویه رستوران و انواع هود خارج کردن هوای آلوده، گرد و غبار، دود و بخار حاصل از پخت و پز از آشپرخانه و محیط عمومی رستوران شماست و با عدم کارکرد درست این تجهیزات با کمبود هوا در محیط کاری خود مواجه خواهید بود
. فن های مورد استفاده در سیستم هواکش صنعتی و تهویه آشپزخانه رستوران ها معمولا از نوع هواکش سانتریفیوژ با پروانه خم به عقب (Backward Curved) یا فن سانتریفیوژ با پروانه خم به جلو (Forward Curved) هستند.
در انتخاب هود و هواکش مناسب و کاربردی برای رستوران خود باید درنظر بگیرید که نیاز دارید چه میزان حجم هوایی را از طریق این دستگاه هود تهویه کنید و اساسا این سیستم تهویه هوای مطبوع رستوران یا HVAC قرار است با میزان عملکرد در تهویه هوای خود تا چه اندازه بر روی هوای کلی محیط آشپرخانه رستوران شما تاثیر بگذارند.